Afta lelki okai

Az oldalon található információk csak gondolatébresztőként szolgálnak! Nem helyettesítik a szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, minden esetben fordulj szakorvoshoz!

Afta a szájban

Egy fájdalmas, gyulladásos udvarral körülvett felületes hámhiány, ami nyálkahártyákon jelentkezik. Elsősorban a szájüregben figyelhető meg a pofa, az ajkak, a szájpad, a nyelv és a garat nyálkahártyáján.  ( Wikipédia )

Az emberi szervezet a betegségek révén jelzi, hogy helytelen irányba tértünk, és változtatni kell az életmódunkban. Ha képesek vagyunk megérteni a betegségek üzenetét, lépéseket tehetünk a gyógyulás felé.

Afta lehetséges lelki okai

  • Az ajkak által visszatartott gennyes szavak.
  • Hibáztatás.
  • Csöndben, csukott szájjal szenvedés.
  • Olyan nehézségekkel kell szembenéznem, amelyek kezdenek állandósulni.
  • Az afta arra is utalhat, hogy nem vagyok képes kifejezni magam, azt mondani, amit gondolok, mert nem hiszem, hogy hatalmamban állna, hogy ezt megtegyem.

Hogyan "dolgozz" magadon? Lehetőségek a tünetek mögötti, lelki okok feltárása és feloldása

Aftára javasolt ásványok:

Az ásványkarkötő kiválasztásakor figyelj arra, hogy a fentebb említett ásványok valamelyikét tartalmazza a karkötő.

A kvarc kristályok információt tárolnak. Fókuszált szándékkal programozhatod őket a céljaid „gyorsabb” megvalósulásáért.

( Minden fizikai testnek és az ásványoknak is van saját rezgése. Amikor az ásvány bekerül az ember aurájába, ez a rezgés hatást fejt ki az emberi test energiamezőjére. Az ásványok rezgése feloldja az energiamező blokkjait, semlegesíti a negatív rezgéseket.)

Energetikai egyensúlyhiány: Torokcsakra területén

Érdemes elolvasni a torokcsakra egyensúlyhiányának testi és lelki tüneteit, mert segíthet  a lelki okok feltárásában, azonosításában.

Ha a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat sikerült beazonosítanod, elkezdheted az önmunkát.

Szánj rá időt és próbáld ki ezeket a stressz és blokkoldó technikákat és amelyik tetszik, számodra hatékony, alkalmazd a mindennapjaidban. Mindegyik módszer nagyon jó, eredményes, csak használd rendszeresen, kitartással.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A weboldalon található információk, leírások kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és kezelést, nem alkalmas diagnózis,
kezelési terv és prognózis felállítására. Az információk felhasználása és alkalmazása
csak saját felelősségre.

Close Menu
G-T3SV4QVC33