Aranyér lelki okai

Az oldalon található információk csak gondolatébresztőként szolgálnak! Nem helyettesítik a szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, minden esetben fordulj szakorvoshoz!

Aranyér

Az aranyér a végbélnyálkahártya alatt található érköteg. A szabályos végbélműködéshez, a széklet tartásához, illetve a megfelelő székletürítési mechanizmushoz pótolhatatlan szerepe van ezen érhálózatnak, érpárnázottságnak. A végbél, illetve a végbélnyálkahártya finom ér- és ideghálózattal rendelkezik, szervezetünk egyik legérzékenyebb területe. Ha az érpárnát rögzítő kötőszövet megnyúlik, az érhálózat kitágul, az aranyeres párna lecsúszik, a végbélcsatornából előesik, aranyeres betegségről beszélünk. (Wikipédia)

Aranyér lehetséges lelki okai

  • Amikor fájdalmas az aranyér, akkor stresszt jelez, amikor vérzéssel jár, akkor a jókedv, életöröm elveszítését jelenti ( vért izzadni )
  • Félelem a határidőktől.
  • A múlt haragja.
  • Félelem az elengedéstől.
  • Erős bűntudat.
  • Az is lehetséges, hogy egy emberrel vagy helyzettel kapcsolatban alávetettnek érzem magam, mintha egy kis „senki” lennék.
  • Blokkolt életenergia, ami egy nyomasztó problémán ül.
     

Hogyan "dolgozz" magadon? Lehetőségek a tünetek mögötti, lelki okok feltárása és feloldása

Aranyérre javasolt ásványok:

– Az ásványkarkötő kiválasztásakor figyelj arra, hogy a fentebb említett ásványok valamelyikét tartalmazza a karkötő.

– A kvarc kristályok információt tárolnak. Fókuszált szándékkal programozhatod őket a céljaid „gyorsabb” megvalósulásáért.

( Minden fizikai testnek és az ásványoknak is van saját rezgése. Amikor az ásvány bekerül az ember aurájába, ez a rezgés hatást fejt ki az emberi test energiamezőjére. Az ásványok rezgése feloldja az energiamező blokkjait, semlegesíti a negatív rezgéseket.)

Energetikai egyensúlyhiány: gyökércsakra területén

Érdemes elolvasni a gyökércsakra egyensúlyhiányának testi és lelki tüneteit, mert segíthet  a lelki okok feltárásában, azonosításában.

Meridián egyensúlyhiány: vastagbél meridián vagy vékonybél meridián vonalon

Érdemes elolvasni a meridiánok egyensúlyhiányának testi és lelki tüneteit, mert segíthet a lelki okok feltárásában, azonosításában.

Ha a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat sikerült beazonosítanod, elkezdheted az önmunkát.

Szánj rá időt és próbáld ki ezeket a stressz és blokkoldó technikákat és amelyik tetszik, számodra hatékony, alkalmazd a mindennapjaidban. Mindegyik módszer nagyon jó, eredményes, csak használd rendszeresen, kitartással.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A weboldalon található információk, leírások kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és kezelést, nem alkalmas diagnózis,
kezelési terv és prognózis felállítására. Az információk felhasználása és alkalmazása
csak saját felelősségre.

Close Menu
G-T3SV4QVC33