Ajakherpesz lelki okai

Az oldalon található információk csak gondolatébresztőként szolgálnak! Nem helyettesítik a szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérjük, minden esetben fordulj szakorvoshoz!

Ajakherpesz

A különböző herpeszvírusok szinte minden egészséges ember bőrén és nyálkahártyáján megtalálhatóak.  Megjelenésüket azonban mindenkinél más és más hatás aktivizálja. A kiváltó okok közül a leggyakoribbak: a szervezet legyengülése, valamilyen gyulladás vagy lázas betegség, gyomorrontás, erős lelki trauma, fizikai stressz, munkahelyi-, családi- vagy párkapcsolati problémák, valamilyen szervezetünk számára nem szimpatikus étel vagy ital, erős napfény vagy ultraibolya sugárzás, más fertőzések, terhesség, menstruáció, vagy fogászati kezelés. (Wikipédia)

Ajakherpesz lehetséges lelki okai

  • heves belső harc
  • elégedetlenség vagy agresszivitás
  • szellemi-lelki feszültség
  • belső konfliktus
  • undorérzet
  • védekezés a csók és az intimitás ellen
  • a potenciális partner elijesztése, távol tartása
  • A ki nem fejezett düh vagy undor felhólyagosítja az ajkat.

Hogyan "dolgozz" magadon? Lehetőségek a tünetek mögötti, lelki okok feltárása és feloldása

Ajakherpeszre javasolt ásványok:

– Az ásványkarkötő kiválasztásakor figyelj arra, hogy a fentebb említett ásványok valamelyikét tartalmazza a karkötő.

– A kvarc kristályok információt tárolnak. Fókuszált szándékkal programozhatod őket a céljaid „gyorsabb” megvalósulásáért.

( Minden fizikai testnek és az ásványoknak is van saját rezgése. Amikor az ásvány bekerül az ember aurájába, ez a rezgés hatást fejt ki az emberi test energiamezőjére. Az ásványok rezgése feloldja az energiamező blokkjait, semlegesíti a negatív rezgéseket.)

Energetikai egyensúlyhiány: torokcsakra területén

Érdemes elolvasni a torokcsakra egyensúlyhiányának testi és lelki tüneteit, mert segíthet  a lelki okok feltárásában, azonosításában.

Energetikai egyensúlyhiány: vékonybél meridián vonalon

Érdemes elolvasni a vékonybél meridián egyensúlyhiányának testi és lelki tüneteit, mert segíthet  a lelki okok feltárásában, azonosításában.

Ha a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat sikerült beazonosítanod,
(pl:  bosszúságot, fásultságot élek meg az életemmel szemben, vagy nem szeretem eléggé saját magamat. Ez a vírus felfedi minden szexualitáshoz kötődő problémámat: szégyenérzettel, bűntudattal, kompromisszummal vagy önmegtagadással lehetnek kapcsolatosak ezek a problémák.) elkezdheted az önmunkát.

Szánj rá időt és próbáld ki ezeket a stressz és blokkoldó technikákat és amelyik tetszik, számodra hatékony, alkalmazd a mindennapjaidban. Mindegyik módszer nagyon jó, eredményes, csak használd rendszeresen, kitartással.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A weboldalon található információk, leírások kizárólag tájékoztató jellegűek.
Nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és kezelést, nem alkalmas diagnózis,
kezelési terv és prognózis felállítására. Az információk felhasználása és alkalmazása
csak saját felelősségre.

Close Menu
G-T3SV4QVC33